TEVÉKENYSÉGEINK
TEVÉKENYSÉGEINK

Cégünkről

 

A Vas és Társa Építőipari és Kereskedelmi Bt. 1992-ben alakult, mint családi vállalkoás. Mivel a vállalkozás tevékenységi köre kibővült, 2001. évben megalakult a A Vas és Társa Szerelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
A cég a megalakulása óta folyamatosan és töretlenül fejlődik. A fejlődés ütemének meghatározója és motorja az építőiparban elért eredmény.
A főváros és az ország több helyén állnak azok a kisebb-nagyobb épületek, melyek épületgépészetének és lakatosszerkezetének tervezését, finanszírozását, kivitelezését a cégünk végezte.


Cégünk minden területen folyamatosan követi az új technológiákat, amit ugyanúgy biztosít a partnerei számára is.
A minőség nálunk nem más, mint minden lehetséges tevékenységünk azon eleme, amellyel a lehető legmegfelelőbben teljesíthetjük a megrendelők igényét, kivívhatjuk megelégedésüket.A munkánk során már hagyományosnak mondható:
- a különböző csővezeték-rendszerek és a különböző kazánházi rendszerek beépítése,
- a legkorszerűbb szellőző- és klímaberendezések használata. A Vas és Társa Szerelő Kft. eddigi eredményes működéséhez a munkatársak magas fokú szakképzettsége is nagymértékben hozzájárult.


Célunk a mindenkori megrendelő igényeinek kielégítése a legjobb minőségben.
A korábbi és leendő partnereink számára a jövőben is szeretnénk biztosítani az együttműködés lehetőségét, igényüket és megrendelésüket szívesen fogadjuk.

 

 

Szentteleki Károly

 

 

 

Vas és Társa Szerelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. Cím: 2000 Szentendre, Hegybíró u. 13. Tel: +36 20 / 934 - 9216

Szerkezeti lakatos munkák
|
Épületgépészet
|
Solar rendszerek
|
Elérhetőségek
|
Gy.I.K.
|